Kapsalon Krijger

 

Maak nu een afspraak.
De koffie staat al klaar!

Nieuws

16-03-2020

In verband met het coronavirus willen wij u/jullie het volgende mededelen; onze kapsalon volgt het protocol van de overheid. Dit betekent dat indien u een afspraak heeft en verkouden bent, hoest of keelpijn heeft wij het op prijs stellen als u uw afspraak afbelt of annulereert. Heeft u geen afspraak maar voldoet u aan de symptomen die bij het coronavirus horen u even uw afspraak uitstelt. Wij houden de media goed in de gaten zodat wij snel kunnen reageren als alles weer voorbij is en het gewone leven weer kan worden opgepakt.

17-03-2020

Op dit moment is het even niet mogelijk om online uw adspraak te maken, dus kunt u ook niet annuleren, dit i.v.m. het coronavirus, wij adviseren u om even te bellen. Ook houden wij bij onze brancheorganisatie, de ANKO, een vinger aan de pols wat we moeten doen en welke voorzorgsmaatregelen wij moeten nemen-om verdere verspreiding van het virus te minimaliseren en toch open kunnen blijven, echter zodra de overheid aangeeft om de winkel te sluiten dan zullen wij dat advies ook opvolgen.Wij hopen op uw begrip.

18-03-2020

Wij zijn ook vandaag nog open, u zult zich afvragen waarom omdat diverse salons hun deuren sluiten. Wij volgen het protocol van onze overheid en ons eigen gezond verstand. Vandaag en morgen is er overleg tussen de ANKO en het ministerie van volksgezondheid, als hierruit naar voren komt dat de kappers hun deuren moeten sluiten zullen wij dat direct opvolgen, nu is dat echter nog niet zo. Wij zijn overigens uitsluitend open voor onze eigen klanten en nemen geen nieuwe klanten aan. Dit uit solidariteit naar onze gesloten collega"s. Wel nemen wij de hygiene eisen serieus en wassen na iedere klant onze handen en ontsmetten de stoelen en pinapparaat en deurklinken, etc. Dit volgens het advies van de ANKO. Onze verwachting is dat ook wij onze deuren zullen moeten sluiten vandaag, morgen of na het weekend. Houd u daarom onze website in de gaten voor het laatste neiuws en uiteraard de media.

19-03-2020

Lieve klanten, vanmorgen hebben wij het besluit moeten nemen om onze salon, voorlopig te moeten sluiten. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het corona virus, willen wij u, ons personeel en onszelf niet langer de risico's laten lopen om besmet te raken met het virus. Uiteraard nemen wij deze beslissing met pijn in ons hart. Wij hopen zo snel mogelijk weer open te gaan, wij zullen dit via deze website laten weten wanneer dat is. Voor nu hopen wij op uw begrip. Vriendelijke groet, het team van kapsalon krijger.

24-03-2020

Gisteren heeft het kabinet besloten om ook de kappers hun winkel te laten sluiten t/m 6 april. Alle afspraken tot die datum vervallen dus. Wij proberen iedereen te bellen maar dit lukt niet in alle gevallen, als wij een emailadres van u hebben krijgt u van ons een mailtje. Tot 6 april is het even afwachten wat er dan daarna beslist wordt door het kabinet. Wij houden u op de hoogte!

08
Jan

Uitslag decemberactie

Nieuws >>« Terug naar overzicht