Kapsalon Krijger

 

Maak nu een afspraak.
De koffie staat al klaar!

Nieuws

 

 

01
Jan

Decemberactie 2019

Nieuws >>

Afgelopen decembermaand heeft onze kapsalon een actie gehouden voor een goed doel. Dit goede doel was de stichting MAF (Mission Aviation Fellowship). Onze actie was dat wij als kapsalon van iedere knipbeurt 1 euro afstaan aan dit goede doel, ook onze klanten konden doneren aan deze stichting d.m.v. een gift in een spaarpot.

Deze stichting is een interkerkelijke organisatie die met 130 vliegtuigen 's werelds grootste non-profit vliegorganisatie is. Dankzij deze stichting kunnen duizenden hulpverleners, zendingwerkers en zieke mensen rekenen op veilig en snel luchttransport en radiocommunicatie. Waar hulp over de weg te lang duurt of onmogelijk is, biedt MAF hulp.

Eind 2019 is de Familie Maliepaard uit Sommelsdijk uitgezonden naar Oeganda t.b.v. deze stichting. Wilt u meer weten over de stchting of over de Familie Maliepaard kijk dan op www.maf.nl.

Wij willen al onze klanten bedanken voor hun gulle gaven aan de stichting. De eindopbrengst zullen wij in januari bekend maken via de lokale media en uiteraard onze website.« Terug naar overzicht