Kapsalon Krijger

 

Maak nu een afspraak.
De koffie staat al klaar!

Nieuws

03
Dec

1922 by J.M.Keune

Nieuws >>

Wij werken nu, juni 2018, ruim een half jaar met de producten uit de mannenlijn 1922 by J.M.Keune en ervaren dit als zeer positief. De producten onderscheiden zich door hun opvallende uiterlijk maar ook door de geur en de gebruikte ingredienten. Alle producten zijn verrijkt met creatine en hennep. Creatine staat bekend om zijn verstevigende eigenschap, het herstelt en versterkt de interne haarstructuur en vermindert haarbreuk. Hennepzaad zit vol met omega 3, omega 6 en proteinen. De hennep die gebruikt wordt bevat uiteraard geen geestverruimende THC. De mannenlijn 1922 bestaat uit 5 shampoo's, 2 conditioners, 1 lotion, 5 finischproducten en 3 producten voor de baard. Hieronder enige uitleg van de producten.

  

De shampoo en conditioners

Essential Shampoo: bevat bamboe-extract. Voor droog haar en droge hoofdhuid.

Essential Conditioner: Hydrateert en ontwart het haar en de baard. Voor dagelijks gebruik en alle haartypen.

Deep-Cleansing Shampoo: bevat bamboe-extract. Voor vet haar en vette hoofdhuid.

Purifying Shampoo: bevat zinkpyrithion, kalmeert de hoofdhuid en verwijdert zichtbare roos.

Fortifying Shampoo: bevat provitamine B5, vitamine H en rode ginseng. Voor broos, dun en dof haar.

Refreshing Shampoo: bevat natuurlijke pepermuntextracten, pepermuntolie en menthol. Voor alle haartypen en dagelijks gebruik en een extra fris gevoel.

Refreshing Conditioner: Hydrateert en ontwart het haar, verfrist en stimuleerd de hoofdhuid. Voor dagelijks gebruik en alle haartypen.

Van alle shampoo's en conditioners zijn ook mini's verkrijgbaar!!

De finischproducten

Fortifying lotion: Voor sterk en vol haar. Bevat vitamine H, rode ginseng, cafeine en creatine. Aanbevolen voor preventieve en effectieve verzorging tegen haaruitval.

Classic gel: Sterke fixatie, geeft het haar stevigheid en glans. Voor kort tot middenlang haar. H10/S10

Premier paste: Sterke, matte fixatie. Voor kort tot middenlang haar. H10/S2

World-class wax: Medium fixatie. Voor kort haar en een flexibele styling. H5/S7

Premium clay: Extra stevige, matte en droge fixatie. Voor kort tot middenlang haar. H7/S2

Original pomade: Extra stevigheid en veel glans. Voor kort tot middenlang haar. H7/S10

De H staat voor de holdfactor (stevigheid) en de S staat voor de glansfactor. Het getal geeft de sterkte/glans aan waarbij 10 het hoogst is en 0 het laagst.

Baard- en scheerproducten

De Superior Shaving Cream beschermt en kalmeert de huid. Bisabolol gaat een branderig gevoel na het scheren tegen en glycerine hydrateert zelfs de meest droge en gevoelige huid. Aanbevolen voor een normale tot gevoelige huid. Aanbrengen met de handen of een scheerkwast, laat het schuimen, scheren en daarna afspoelen en droogdeppen.

De Beardoil hydrateert en verzacht. Rijke oliemelange voor een perfect verzorgde baard. Met zoete amandel- en avocado-olie die verzacht, hydrateert en de baard een natuurlijke glans geeft. H2/S10

De Beardbalm geeft een lichte stevigheid en een natuurlijke glans aan de baard. Bevat Sheabutter, amandelolie, kokosolie, bijenwas, avocado-olie, abrikoospitolie en hennep. H2/S2

Dit is de complete lijn voor u uitgelegd. Zoals u ziet voor ieder haartype een bijpassend product. Wilt u meer informatie kom dan eens langs in onze kapsalon.

 

 « Terug naar overzicht