Kapsalon Krijger

 

Maak nu een afspraak.
De koffie staat al klaar!

Nieuws

16-03-2020

In verband met het coronavirus willen wij u/jullie het volgende mededelen; onze kapsalon volgt het protocol van de overheid. Dit betekent dat indien u een afspraak heeft en verkouden bent, hoest of keelpijn heeft wij het op prijs stellen als u uw afspraak afbelt of annulereert. Heeft u geen afspraak maar voldoet u aan de symptomen die bij het coronavirus horen u even uw afspraak uitstelt. Wij houden de media goed in de gaten zodat wij snel kunnen reageren als alles weer voorbij is en het gewone leven weer kan worden opgepakt.

17-03-2020

Op dit moment is het even niet mogelijk om online uw adspraak te maken, dus kunt u ook niet annuleren, dit i.v.m. het coronavirus, wij adviseren u om even te bellen. Ook houden wij bij onze brancheorganisatie, de ANKO, een vinger aan de pols wat we moeten doen en welke voorzorgsmaatregelen wij moeten nemen-om verdere verspreiding van het virus te minimaliseren en toch open kunnen blijven, echter zodra de overheid aangeeft om de winkel te sluiten dan zullen wij dat advies ook opvolgen.Wij hopen op uw begrip.

18-03-2020

Wij zijn ook vandaag nog open, u zult zich afvragen waarom omdat diverse salons hun deuren sluiten. Wij volgen het protocol van onze overheid en ons eigen gezond verstand. Vandaag en morgen is er overleg tussen de ANKO en het ministerie van volksgezondheid, als hierruit naar voren komt dat de kappers hun deuren moeten sluiten zullen wij dat direct opvolgen, nu is dat echter nog niet zo. Wij zijn overigens uitsluitend open voor onze eigen klanten en nemen geen nieuwe klanten aan. Dit uit solidariteit naar onze gesloten collega"s. Wel nemen wij de hygiene eisen serieus en wassen na iedere klant onze handen en ontsmetten de stoelen en pinapparaat en deurklinken, etc. Dit volgens het advies van de ANKO. Onze verwachting is dat ook wij onze deuren zullen moeten sluiten vandaag, morgen of na het weekend. Houd u daarom onze website in de gaten voor het laatste neiuws en uiteraard de media.

19-03-2020

Lieve klanten, vanmorgen hebben wij het besluit moeten nemen om onze salon, voorlopig te moeten sluiten. Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het corona virus, willen wij u, ons personeel en onszelf niet langer de risico's laten lopen om besmet te raken met het virus. Uiteraard nemen wij deze beslissing met pijn in ons hart. Wij hopen zo snel mogelijk weer open te gaan, wij zullen dit via deze website laten weten wanneer dat is. Voor nu hopen wij op uw begrip. Vriendelijke groet, het team van kapsalon krijger.

24-03-2020

Gisteren heeft het kabinet besloten om ook de kappers hun winkel te laten sluiten t/m 6 april. Alle afspraken tot die datum vervallen dus. Wij proberen iedereen te bellen maar dit lukt niet in alle gevallen, als wij een emailadres van u hebben krijgt u van ons een mailtje. Tot 6 april is het even afwachten wat er dan daarna beslist wordt door het kabinet. Wij houden u op de hoogte!

31-03-2020

Zojuist kwam uit de persconferentie naar buiten dat wij onze deuren gesloten moeten houden t/m 28 april. Dit betekent dat alle gemaakte afspraken t/m 28 april komen te vervallen. Uiteraard komt dit voor ons heel hard aan maar hadden wij eigenlijk niet anders verwacht. Voor onze kleurklanten uit de damessalon is er de mogelijkheid om een kleurpakketje te bestellen, met gebruiksaanwijzing, om thuis uw kleur bij te houden met de producten uit onze salon. U kunt ons tijdens onze normale openingsuren bellen op de bekende telefoonnummers (482804 of 489632). Voor onze klanten uit de herensalon zit er niets anders op dan geduld te hebben, ik kan het niet mooier maken en vind dit uiterst vervelend, maar de gezondheid van ons allemaal staat voorop.

24-04-2020

Na de teleurstelling van dinsdagavond met de mededeling dat wij tot 20 mei onze deuren gesloten moeten houden. Gloort er nu toch wat hoop, er wordt overleg gepleegd tussen het kabinet en onze brancheorganisatie om toch eerder open te gaan als de genoemde 20 mei. Uiteraard weten wij dat nu nog niet maar zodra we weer open mogen, onder bepaalde voorwaarden waarschijnlijk, laten we dat direct weten via onze website of via 1kapper.nl. Tot die tijd moeten we nog even geduld hebben.

06-05-2020

Eindelijk mogen we weer open, wel onder bepaalde voorwaarden, maar dat is niet erg. Vanaf morgen gaan wij onze bellijst, met daarop de klanten die wij de afgelopen weken hebben moeten opbellen om hun afspraak te annuleren, erbij pakken en afspraken maken. op dit moment ligt onze agenda eruit door overbelasting van de server. hier wordt door 1kapper hard aan gewerkt om dit op te lossen. Ook gaan we kijken hoe er extra gewerkt kan worden door onze kapsters om zo snel mogelijk de achterstand in te halen. Het kan dus zo zijn dat u nog iets langer geduld moet hebben eer u aan de beurt bent, maar we doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te bellen. Hopelijk zien we u snel in onze salon, waar de regels die van toepassing zijn op zullen hangen voor uw en onze veiligheid. Graag tot gauw!

08
Jan
Uitslag decemberactie

De opbrengst van onze decemberactie was fantastisch. Samen met onze klanten hebben wij een bedrag bij elkaar gespaard van € 900,00. Hier willen wij iedereen die heeft gedoneerd hartelijk voor bedanken, niet alleen namens de kapsalon maar ook namens de stichting MAF.

01
Jan
Decemberactie 2019
Lees verder
13
Mei
Aanschaf AED

Sinds 1 mei 2019 is er een AED aanwezig in onze salon. Tevens zijn er 2 gediplomeerde BHV-ers aanwezig in onze salon.

28
Apr
Cursus 15 April 2019

 Nieuwe haarmodelijn Schwarzkopf gezien en inspiratie opgedaan.

Lees verder
03
Dec
1922 by J.M.Keune

 Nieuw in onze herensalon de exclusieve mannenlijn van keune. Nieuwsgierig geworden?

 Kom gerust eens langs in onze salon.

Lees verder
30
Okt
dinsdag 31 okt: cursus productkennis en hoofdhuid-massage.

Marianne van de firma Schwarzkopf kwam ons coachen in de salon. Op elkaar mochten we verschillende massages en nieuwe produkten uit proberen. Was heerlijk ontspannend en informatief. Dus heeft u bijvoorbeeld vragen over onze nieuwe shampoos en massages, vraag ernaar in de salon!

Lees verder
19
Feb
Classic Barber Haircut Demo 2017

 Op 20 februari 2017 naar de cursus Classic Barber Haircut demo samen met Jacolina en Myrna.

Lees verder
15
Nov
Lang haar avond in eigen salon

 Creatief met lang haar..

Lees verder
31
Mei
Online afspreken bij Kapsalon Krijger 2015
Lees verder
21
Sept
Nieuwe haartrends verzorgt door Keune

Op maandag 22 september gezellig met een zestal collega's naar Soest om daar, bij de firma Keune, de nieuwste haartrends te zien voor dit najaar.

Lees verder
18
Mei
Opsteekcursus verzorgd door keune

Op deze dag zijn een aantal van onze medewerkers naar de firma keune geweest om de laatste nieuwe technieken te leren van het opsteken. Ook werd er inspiratie opgedaan met nieuwe kapsels waarbij opsteken belangrijk is, denk dan bv aan bruidskapsels of feestkapsels.

06
Mei
Keune Mannentrends 2014

Op 7 mei zijn wij weer naar soest geweest bij de firma keune. Deze firma verzorgde een cursus met als thema "mannentrends 2014". Uiteraard wilden wij die niet missen!

Lees verder
20
Sept
Jubileum Margriet

Op 18 augustus 2013 was het alweer 25 jaar geleden dat Margriet haar dameskapsalon begon op de dijk. Dit hebben wij gevierd op 21 september 2013.

Lees verder
18
Juni
Haartrends door Daan Kneppers

Winnaar van de "Next Hairguru" Daan Kneppers gaf een mannenmode look en learn.

Lees verder
09
Juni
Colour Unplugged by Schwarzkopf 2013

De nieuwste kleurtechnieken en trends.

Lees verder
18
Nov
Cursus opsteken van Keune

feestelijke creativiteit!

Lees verder
30
Sept
Cursus "Essential Looks" van Schwarzkopf

avondcursus

Lees verder
06
Mei
Trainingsavond in eigen kapsalon

vlecht -en opsteektechnieken oefenen.

Lees verder
15
Apr
Cursus Nieuwe Haarmode van Keune

de nieuwe trends volgen!

Lees verder
23
Mrt
Afscheidsreceptie Bert Krijger

Impressie van het afscheid van Bert Krijger in zijn kapsalon.

Lees verder
03
Mrt
Hairstyle 2012 Ahoy Rotterdam

Op 4 maart was er weer de beurs "Hairstyle" in rotterdam Ahoy. Voor ons een vast uitje met ons team.

Lees verder
06
Feb
Verbouwing Herensalon

Metamorfose herensalon!

Lees verder
22
Jan
Keune Look en Learn nieuwe haarmodelijn

Nieuwe inspiratie opdoen bij de firma keune!

Lees verder
31
Dec
Uitslag decembermaandactie

In de feestmaand december hebben wij ons ingezet voor 2 goede doelen.

Lees verder
11
Sept
Cursus "Raw Luxury" van Keune

Op 12 september 2011 een leerzame dag met knip- en kleurtechnieken bij de firma keune.

Lees verder
17
Apr
Essential Looks Color Technics

Op 18 april 2011 op kleurcursus bij de firma Schwarzkopf.

Lees verder
09
Jan
Look en Learn Keune

Op 10 januari 2011 zijn wij naar de firma Keune in Soest geweest.  

Lees verder
31
Okt
Training Schwarzkopf

Op 1 november 2010 hebben wij een trainingsavond gehad in onze salon.

Lees verder